• Νήματα

    Μη Χειρουργικό Lifting

    nimata-novamed

Ζητήστε Ραντεβού

κλείσε το Ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο

2510 831440

ή στείλε email

Νήματα

Μη Χειρουργικό Lifting

Τα Νήματα μη Χειρουργικό Lifting είναι μια καινοτόμος μέθοδος αναζωογόνησης και ανόρθωσης του δέρματος που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια  Σήμερα έχουμε δύο βασικές κατηγορίες νημάτων:

 Νήματα Στήριξης

Τα λεγόμενα νήματα στήριξης που προσφέρουν αναζωογόνηση και σύσφιξη στο δέρμα και τοποθετούνται ενδοδερμικά ή υποδόρια. Το υλικό σύνθεσης είναι η πολυδιαξανόνη (P.D.O) ή το πολυγαλακτικό οξύ (P.L.A), ουσίες βιοσυμβατές και βιοαπορροφήσιμες.

Νήματα Ανόρθωσης

Τα νήματα ανόρθωσης σε’αυτά, έχουμε συνεχή εξέλιξη και βελτίωση σχετικά με τη σύνθεση, τη μορφή και τον τρόπο εφαρμογής τους.

Τοποθετούνται μόνο υποδόρια και με τις μικρές ακίδες που διαθέτουν (COGS) κατά μήκος του κορμού του νήματος, «γαντζώνουν» το δέρμα από την έσω (υποδόρια) επιφάνεια και έτσι προκαλούν ανόρθωση (lifting). Η τοποθέτηση είναι εύκολη και γρήγορη, με ελαφρά τοπική αναισθησία.

Αρχικά, εφαρμόστηκαν στο πρόσωπο και τον τράχηλο, σε περιστατικά ελαφράς και μέτριας βαρύτητας, με απολύτως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Στα περιστατικά με μεγαλύτερη πτώση και χαλάρωση της επιδερμίδας, το χειρουργικό lifting είναι η θέση επιλογής.

Στη συνέχεια, τα νήματα ανόρθωσης χρησιμοποιήθηκαν με ικανοποιητικά αποτελέσματα στην ανόρθωση του στήθους, της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των βραχιόνων (μπράτσα).

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από το υλικό σύνθεσης των νημάτων.

Τα νήματα P.D.O (πολυδιαξανόνη )διαρκούν 10-12 μήνες, τα P.L.A (πολυγαλακτικό οξύ), 18-24 μήνες και τα νήματα σιλικόνης SPRING THREADS, έως πέντε χρόνια.

Τα υλικά σύνθεσης των νημάτων, όπως ήδη αναφέραμε, είναι βιοσυμβατά και δεν δημιουργούν προβλήματα αλλεργίας ή άλλης αντίδρασης.

Η μέθοδος στήριξης και ανόρθωσης (lifting) του δέρματος με νήματα, αποτελεί ίσως μία από τις καλύτερες λύσεις για αισθητικά προβλήματα που απασχολούν πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες, με αξιοσημείωτη επιτυχία.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Λύσεις
NOVAMED

Carboxy Therapy

piling-novamed.gr

Peeling

tatoo-removal

Αφαίρεση Τατουάζ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 

2510 831440