• Ρινοπλαστική

    Άμεση Βελτίωση. Εγγυημένη Επιτυχία Τέλειο Αποτέλεσμα. Χωρίς πόνο.

    rinoplastiki-novamed

Ζητήστε Ραντεβού

κλείσε το Ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο

2510 831440

ή στείλε email

ρινοπλαστικη θεσσαλονικη

Αναίμακτη Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική Novamed Θεσσαλονίκη

Αναίμακτη Ρινοπλαστική Όμορφη & Λειτουργική Μύτη.Οι Πιο Σύγχρονες Μέθοδοι Ρινοπλαστικής  εφαρμόζονται στην Novamed στην Θεσσαλονίκη.

Τα τελευταία χρόνια με την αύξηση των εμφυτεύσιμων υλικών και την εξέλιξη της τεχνογνωσίας και δεδομένης της τάσης για εύκολη και γρήγορη αποκατάσταση, χωρίς χειρουργείο, που παρατηρείται παγκοσμίως, η αισθητική αποκατάσταση της μύτης μπορεί να γίνει πλέον και με εμφυτεύσιμα υγρά υλικά.

Πρόκειται για μια εύκολη, γρήγορη και ασφαλή λύση στο πρόβλημα μιας δύσμορφης μύτης, καθώς είναι αναίμακτη, ανώδυνη και έχει άμεσο αποτέλεσμα, που διαρκεί.

Ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση χειρουργική σημαίνει ότι δε μπορούμε να μειώσουμε τις διαστάσεις της μύτης, μπορούμε όμως να τροποποιήσουμε το σχήμα της.

Οι αλλαγές αυτές αφορούν κυρίως τη ράχη της μύτης και το ύψος της κορυφής. Μπορούμε δηλαδή να εξομαλύνουμε μικρές ατέλειες της ράχης, όπως μια μικρή καμπούρα, να γεμίσουμε τη ρίζα της μύτης ή να διορθώσουμε τυχόν ασυμμετρίες στα πλάγια της μύτης.

Επίσης είναι δυνατόν να σηκώσουμε την κορυφή της μύτης και να εμποδίσουμε μια γαμψή μύτη να κατεβαίνει προς τα κάτω με το χαμόγελο.

Κλείστε Ραντεβού στην Novamed και Μάθετε για την Σύγχρονη Αναίμακτη Μέθοδο Ρινοπλαστικής Άμεση Βελτίωση. Εγγυημένη Επιτυχία. Τέλειο Αποτέλεσμα. Χωρίς πόνο. 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Λύσεις
NOVAMED

Carboxy Therapy

piling-novamed.gr

Peeling

tatoo-removal

Αφαίρεση Τατουάζ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 

2510 831440