• LASER

    Ανάπλασης Προσώπου

    laser-prosopou-d-novamed

Ζητήστε Ραντεβού

κλείσε το Ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο

2510 831440

ή στείλε email

Ανάπλαση Προσώπου

LASER Ανάπλασης Προσώπου

Ανάπλαση Ενυδάτωση Λάμψη..

Το LASER Ανάπλασης Προσώπου είναι μια δραστική μέθοδος, η οποία προκαλεί ελεγχόμενη καταστροφή στις στιβάδες της επιδερμίδας και του δέρματος τμηματικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα αναγέννησης του δέρματος πιο γρήγορα από τα ανέπαφα σημεία του δέρματος.

Αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που μπορεί να δώσει τόσο θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο και χωρίς καθόλου πόνο,προσφέροντας γρήγορη και εντυπωσιακή ανανέωση του κουρασμένου προσώπου

Το LASER Ανάπλασης Προσώπου σβήνει τις ατέλειες του χρόνου, προσφέροντας νεανική επιδερμίδα μέσα σε λίγες μόλις συνεδρίες. Παράλληλα προσφέρει πλήρη απαλλαγή στα πρόσφατα σημάδια ακμής που έχουν μείνει από την εφηβεία και χαρίζει δέρμα λείο και απαλό.

Μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους

Ριζική ανάπλαση της επιδερμίδας με σταδιακή αφαίρεση των επιφανειακών στιβάδων του δέρματος, με το ιατρικό επεμβατικό laser CO2, μέχρι εξαφάνισης των ουλών, ρυτίδων και δυσχρωμιών

Ηπιότερη επεμβατική ανάπλαση με λιγότερο τραυματισμό και γρηγορότερη επούλωση, με το laser CO2 Fractional

Μη-επεμβατική ανανέωση επιδερμίδας με το ιατρικό laser Nd-YAG 1064nm, χάρη στη διείσδυση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας (5-6mm) και διέγερση των ινοβλαστών , για παραγωγή και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Λύσεις
NOVAMED

Carboxy Therapy

piling-novamed.gr

Peeling

tatoo-removal

Αφαίρεση Τατουάζ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 

2510 831440