• Οριστική Αποτρίχωση

    με Laser Alexandrite

    laser-alexandrite-novamed-b

Ζητήστε Ραντεβού

κλείσε το Ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο

2510 831440

ή στείλε email

Οριστική Αποτρίχωση

Laser Αποτρίχωση

Οριστική Αποτρίχωση με Laser Alexandrite

Η αποτρίχωση με Laser αποτελεί την πιο αποτελεσματική, ασφαλή και με σταθερά αποτελέσματα μέθοδο αποτρίχωσης.

Η οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας αποτελεί επίτευγμα των τελευταίων ετών με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η χρήση συστημάτων λέιζερ προκειμένου να εξαλειφθούν οι ανεπιθύμητες τρίχες από διάφορες περιοχές του προσώπου και του σώματος.

Είναι κατάλληλη θεραπεία για κάθε περιοχή του σώματος καθώς μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο της τρίχας και του δέρματος και να εξαλείψει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, στέρνο, θηλές μαστών, πλάτη, μπικίνι, πόδια.

Σας απαλλάσσει από τις κλασικές μεθόδους αποτρίχωσης (ξύρισμα, κρέμες, κεριά, βελόνες) και τους κινδύνους που αυτές εγκυμονούν (ψευδοθυλακίτιδα, μόνιμα σημάδια, μολύνσεις, δερματίτιδες).

Το ιατρικό LASER Alexandrite 755nm, αποτελεί το πιο επιστημονικά εξελιγμένο LASER μόνιμης αποτρίχωσης. 

Laser Alexandrite

Χάρη στο σταθερό μήκος κύματος (755nm) και τη μονοχρωματικότητα της ενέργειας του LASER Alexandrite, η ενέργεια απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της ρίζας της τρίχας, χωρίς να διαχέεται στα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος (νεύρα, αγγεία).

Η υψηλή ενέργεια (έως 100J/cm2) σε συνδυασμό με τη χρήση κρυοαναισθησίας, η οποία ψύχει την επιφάνεια της επιδερμίδας για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ανώδυνη εφαρμογή,

επιτρέπουν τον μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης της ενέργειας στη ρίζα της τρίχας, ικανό να καταστρέψει πλήρως κάθε τρίχα, χωρίς τη δυνατότητα αναγέννησης.

Συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία του ιατρικού LASER Alexandrite, εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα ως προς την οριστική εξαφάνιση της τρίχας, με απόλυτη ασφάλεια για την υγεία του δέρματος.

Το κάθε περιστατικό εξετάζεται και παρακολουθείται μεμονωμένα από ιατρό, ενώ η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από έμπειρο και εξειδικευμένο χειριστή.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Λύσεις
NOVAMED

Carboxy Therapy

piling-novamed.gr

Peeling

tatoo-removal

Αφαίρεση Τατουάζ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 

2510 831440