• Λιποαναρρόφηση

    Λιπογλυπτική

    lipoanarofisi-novamed.gr

Ζητήστε Ραντεβού

κλείσε το Ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο

2510 831440

ή στείλε email

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση Λιπογλυπτική

Λιποαναρρόφηση Λιπογλυπτική 25 χρόνια εμπειρίας

Η  λιποαναρρόφηση λιπογλυπτική σήμερα,είναι η πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση στον κόσμο. Η εφαρμογή της διογκωτικής τοπικής αναισθησίας μας παρέχει απόλυτη ασφάλεια και βοηθάει σημαντικά στην επίτευξη καλού τελικού αποτελέσματος.

Η επέμβαση εφαρμόζεται με σιγουριά και ασφάλεια σε ένα καλά οργανωμένο ιδιωτικό ιατρείο. Εφαρμόζεται σε υγιείς άνδρες και γυναίκες σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει συσσωρευμένο τοπικό λίπος.

Οι πιο συνήθεις περιοχές είναι η κοιλιά, το στομάχι, οι γοφοί, τα πλάγια των μηρών (ψωμάκια), τα γόνατα, οι κνήμες και το διπλοσάγονο.

Το αποτέλεσμα είναι σταθερό, το τοπικό πάχος δεν ξαναδημιουργείται γιατί τα λιποκύτταρα δεν που αφαιρούνται δεν αναδημιουργούνται.

Μέχρι σήμερα η Novamed διαθέτει μια εμπειρία 25 ετών στην λιποαναρρόφηση λιπογλυπτική με πάνω από 2000 περιστατικά (επεμβάσεις).

Στο χρονικό αυτό διάστημα αναπτύχθηκαν, πέρα από την κλασσική μέθοδο, καινούργιες τεχνικές με υπερήχους, λιπογλυπτική με laser, και δυναμική λιποαναρρόφηση (power-liposunction).

Στο κέντρο μας είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και τις τρεις μεθόδους. Για λόγους ασφαλείας και αποτελεσματικότητας επιλέξαμε την power-liposunction.

Έτσι, τα τελευταία 8 χρόνια περίπου, εφαρμόζουμε στη Novamed αποκλειστικά αυτή τη μέθοδο λιποαναρρόφησης λιπογλυπτικής 

Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού επιτυγχάνουμε την εύκολη και ομαλή διάσπαση των διαφραγμάτων του λίπους, με αποτέλεσμα : 1 ον , τη μείωση του χρόνου επέμβασης κατά 50% και 2 ον , τη μεγάλη βελτίωση του τελικού αισθητικού αποτελέσματος.

Σήμερα, με την βοήθεια της σύγχρονης Πλαστικής Χειρουργικής, δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να κάνει πραγματικότητα, πολλά από τα όνειρά του.

Τολμήστε λοιπόν την υπέρβαση, που θα φέρει εκείνη την μικρή εξωτερική αλλαγή, που όμως θα έχει θετική επίδραση και στον εσωτερικό κόσμο σας,

και μπορεί να φέρει τη μεγαλύτερη αλλαγή (με την αύξηση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης) στο χαρακτήρα και στη βελτίωση των σχέσεών σας με τους άλλους!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Λύσεις
NOVAMED

Carboxy Therapy

piling-novamed.gr

Peeling

tatoo-removal

Αφαίρεση Τατουάζ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 

2510 831440