• Botox

    Θεραπεία Ρυτίδων Έκφρασης

    botox-novamed-b

Ζητήστε Ραντεβού

κλείσε το Ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο

2510 831440

ή στείλε email

Θεραπεία Ρυτίδων Έκφρασης Botox

Αισθητική Δερματολογία 

Θεραπεία Ρυτίδων Έκφρασης

Tο botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και αποτελεί τη δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης.

Το botox είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στην ιατρική πάνω από 35 χρόνια με πλήθος κλινικών μελετών να αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του.

Η θεραπεία με botox είναι ελάχιστα επεμβατική και δίνει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα.Ονειρεύεστε ξεκούραστο και αψεγάδιαστο δέρμα που θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λαμπερή και φρέσκια, άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία;

Στην Novamed η Θεραπεία Ρυτίδων Έκφρασης Botox αποτελεί την πιο δημοφιλή μη-επεμβατική εφαρμογή για γυναίκες και άνδρες.

Ειδικότερα για τις ρυτίδες έκφρασης (δυναμικές ρυτίδες), χρησιμοποιείται το φαρμακευτικό σκεύασμα Botox 

Στις ήδη σχηματισμένες έντονες ρυτίδες μπορεί να συνδυαστεί με έγχυση υαλουρονικού οξέος. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται αποτελεσματικά στην θεραπεία της υπεριδρωσίας της ημικρανίας και της μεθερπητικής νευραλγίας. Στην αντιμετώπιση της ανθεκτικής στα φάρμακα και επίμονης ημικρανίας η βοτουλινική τοξίνη αποτελεί ίσως το πιο ισχυρό & αποτελεσματικό μέσο.

Πρόκειται για μια απλή ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία Η επιτυχία του έγκειται στη χαλάρωση των μυών που ευθύνονται για τη δημιουργία των δυναμικών ρυτίδων και το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια, που αγγίζει μέχρι και τους 8 μήνες. Εφαρμόζεται κυρίως στο μέτωπο, μεσόφρυο και πλάγια των ματιών (πόδι χήνας).Η δράση του εμφανίζεται μετά από 7-10 ημέρες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Λύσεις
NOVAMED

Carboxy Therapy

piling-novamed.gr

Peeling

tatoo-removal

Αφαίρεση Τατουάζ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης εντελώς  ΔΩΡΕΑΝ 

2510 831440