• Μέλασμα

    Κιλίδες & Δισχρωμίες

    melasma-novamed.gr

Ζητήστε Ραντεβού

κλείσε το Ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο

2510 831440

ή στείλε email

Μέλασμα

Κιλίδες & Δισχρωμίες

Το μέλασμα (χλόασμα) καφέ σκούροι λεκέδες είναι ένα σοβαρό και επίμονο αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.  Εμφανίζεται στις εκτεθειμένες στον ήλιο περιοχές του δέρματος και συχνότερα στο πρόσωπο (μάσκα της κύησης).

Η κύηση, η λήψη αντισυλληπτικών, η χρήση ορισμένων φαρμάκων, η γενετική προδιάθεση και το ηλιακό φως είναι τα αίτια που το προκαλούν.  Έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλοί τρόποι θεραπείας του μελάσματος χωρίς κανένας να ικανοποιεί απόλυτα.

  Χρησιμοποιούνται ευρέως καλλυντικά προϊόντα, που περιέχουν λευκαντικές ουσίες, προσφέροντας σχετική βελτίωση και προφύλαξη.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε και χρησιμοποιείται ενάντια στο πρόβλημα αυτό, το Spectra Q-Switched Laser.  Χωρίς να προκαλεί δερματική βλάβη, αποδεσμεύει μόνο τη χρωστική από τον ιστό του δέρματος, η οποία στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό. 

Άλλο πλεονέκτημα του spectra είναι η ενσωμάτωση μίας λειτουργικής παραλλαγής στο πρόγραμμα του, στο ”spectra mode”, που με τη χρήση φωτοθερμικής και φωτομηχανικής δράσης, χωρίς κανένα τραυματισμό της επιδερμίδας,

βελτιώνει θεαματικά την φλεγμονώδη ακμή, μειώνει το εύρος των πόρων της επιδερμίδας και τέλος βελτιώνει τις μικρές ρυτίδες του προσώπου με αποτέλεσμα ένα απαλό και ανανεωμένο δέρμα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Λύσεις
NOVAMED

Carboxy Therapy

piling-novamed.gr

Peeling

tatoo-removal

Αφαίρεση Τατουάζ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 

2510 831440